2009. február 4., szerda

Smallville S08E13 Power Kritika:



Smallville S08E13 Power Kritika:

A soron következő kritika talán a kedvenc sorozatom ( a sok közül) a Smallville legújabb részéé. Nagyon röviden a Smallvilleről: Ha tényleg nagyon röviden szeretnék fogalmazni, akkor a Smallville nem más, mint Superman tinédzser illetve mostmár felnőtt koráról szól, hogy miképpen válik Clark Kent Supermanné. Már 7 egész és egy fél évada élvezhetjük Clark kalandjait és nézhetjük, hogy milyen nehéz, rögös is az az út amit egy szuperhősnek végig kell járnia.

A kritika: Ez a rész már hozta az elvárt szintet nálam. Számomra tetszetős, izgalmas, főszálilag is éppen ideális : megtudtuk miért ment el Lana, miért jött vissza és mit tervezett. Ez a rész elég jóra sikeredett. A Sztori : Lényegében ez a rész Lanáról szólt, akit már elég sokan unnak és nem értik miért nem jöhet már Lois. Akik ezt várják, azok nemsokára örülnek hiszen a Lanát játszó Kristin Kreuk 5 szerepes vendégszereplése végéhez közeledik és nyilatkozata alapján Lana Lang karaktere végleg kiszáll a sorozatból. Visszakanyarodva a sztorihoz, Clark azt hiszi elrabolták Lanát még Chloét is beszervezi a keresésbe. Végül kiderül, hogy Lanát nagyon nem elrabolták hanem önszántából egy titkos projektben vesz részt. Ez a Prometheus Projekt, (ismerős lehet előző részekből) szóval a Prometheus Projekt egy bőrréteg, amely emberfeletti képességekkel ruházza fel a viselőt olyan képességekkel, mint Clarkéi. Tess Mercer mesél Clarknak Lanáról, a 7. évadvégi videóról és, hogy ő és az emberei nem engedték vissza Smallvillebe Lanát. Tess Mercer szerepel a részben, elakarja pusztítani a Prometheust de azt akkor már Lana viseli ez nem tulzottan érdekli Tess-t de mivel a professzór köbelép megmenti Lanát, aki utána viszonozza a szívességet. Clark is befut ebben a pillanatban, látja Lana képességeit aki elviharzik. Clark keresi Lanát, de sehol sem találja aki a tetőre hívja Clarkot, ahol egy hosszabb beszélgetést csókváltás követ. :)

Értékelés: 7/10 Jó rész volt számomra, pedig ugrálok Lanáért. :)

Pozitívumok: -Izgalmas, jó rész.
- Végre haladt a főszál, no töltelékrész.
- A végén a távoli kép Lanáról és Clarkról a Planet tetején, szép volt.( Mondjuk szebb lett volna ha nem csinálnak semmit a másik szájával, de semm isem lehet tökéletes)
- Jó rész volt, ennyi.
- Lex biztos életben van és van egy olyan érzésem fog még fejfájást okozni kedvenc Szuperhősünknek.

Negatívumok: - Doomsday sehol :(
- Lana dögös, de azért nem Lois.
- Clark megint semmivel nem lett közelebb, ahhoz hogy Supermanné váljon.

Egy kis gondolat : Szerintem az, hogy a sorozat jövőjét még nem döntötték el és csak lóg a levegőben a kérdés, lesz e 9. évad vagy Series Finale felíratot láthatunk a 8. évadban NEM TESZ JÓT A SOROZATNAK!:( érződik, hogy maguk sem tudják mi lesz.

Egy rossz hír a sorozat híveinek: A sorozat kisebb szünetre vonul a 14. (következő) rész után a 15.részt Március 5.-én láthatjuk a Cw tv csatornán. A rész címe: Infamous

Végül itt a következő rész trailere, ami a Requiem címmel jön Február 6.-án. A trailer elég ÜTŐS!:):)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése